Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På håll

Du tror att jag bär en gloria.
För att det ser ut så på håll.
Du tror att jag vet hur man fixar allt.
För att det ser fixat ut.
På håll.
Du lever i din schackrutevärld, där allt är svart och vitt.
Men jag vet att det inte är så.
För dina ögon är blå.

Du fångade mig. Men jag tror jag har fastnat i ett fiskenät.

Du vill så mycket.
Du tror så mycket.
Att jag blir andfådd.

Jag hinner inte med i din fart.

Jag vill vila. I din famn.
Nära.
Så att du kan se.

Att mina ögon är bruna.




Fri vers av Den outtalade
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-01 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade