Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"If a little dreaming is dangerous, the cure for it is not to dream less but to dream more, to dream all the time." Marcel Proust


Destination okänd

Jag är
Kors och tvärs
Överallt och ingenstans
Uppochner och utochin
Sån e jag
Jag vill smaka lite på allt

Var är ditt hem, lilla svala?

– En enkel tack
– Till?
– Överallt och ingenstans

Fram och bak
Vilken dragkamp


Det har sagts att
Om drömmar är farliga
Ska du inte drömma mindre
Utan drömma mer och alltid

Jag vill drömma medan jag lever och
jag vill leva i en dröm



Ibland flyger svalor in i glasdörrar




Fri vers av Den outtalade
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-20 19:05



Bookmark and Share


  vera gade VIP
spännande...
2011-03-25

  Anton the poet
bra!
2011-02-04

  F.
Du skriver med en otrolig känsla. Inspirerande!
2011-01-27

  Erik Hall
Tänkvärt, vackert och bra!
2011-01-26

    vilgot hellros
kanon fint!
2011-01-22

  Didilou
Otroligt vacker...!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade