Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And I won't go I won't sleep I can't breathe Until you're resting here with me #Dido


är vaken och tänker -tänk på mig

Älska mig
Jag ska tappa andan

jag tog
för mycket

jag visste så väl

verkligheten hann ikapp
man springer inte så snabbt
när kroppen är på ett ställe och
själen på ett annat

jag låtsades för en stund
att jag inte skulle förstöra det en dag

jag förtjänar inte att sakna dig så
men vad ska jag göra när
inget jag kan säga är det du vill höra
men jag vågar inte ens
andas
lär mitt hjärta att tala
egentligen är det väl bara detta:
jag saknar dig så jävla mycket!


Jag antar att jag är en sån
som lever livet med att blunda på ena ögat


Det är inte efterklokhet
jag visste då med
vid första stund när du lekte med mitt hår
jag visste när jag la huvudet mot din axel


att jag en dag
skulle säga förlåt




Fri vers av Den outtalade
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-18 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade