Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även föräldrar vet hur man sviker.


Aldrig mer?

Minnesluckor och
kräkningar.
Alkohol och
inhallationer.
Lögner och
elände.
ALDRIG MER,
PAPPA!!
Lovar du det?
Aldrig mer?

Tömda flaskor
Höjda glas
Nubben fram
en gång till.
Brutna löften
Lagda kort.

DET ÄR FÖR SENT NU
PAPPA
skriker jag.

Bakom mig
går porten
i lås.




Fri vers av kaosflicka
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-02 11:13



Bookmark and Share


  Herakles
Fullträff!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kaosflicka
kaosflicka