Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything is gone be alright

Om jag kommer
av mig
och ni kommer
på mig
då är det
ganska lätt
att uppfatta
situationen
som
svår
och fader vår
har just nu inte en chans
mot
moder
höst

Testbilden
är bara ett
test
och en fest
utan gäst
är tragik

Everything
will be alright
sjunger
han och
hånar
den del av befolkningen
som det nästan aldrig
ordnar sig
för

Sakta
gick vi genom
stan
med bedövade sinnen
och tillfälliga
leenden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-02 13:24



Bookmark and Share


  Blake
Gillar slutraderna, mycket mycket tjusigt.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan