Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av dig

Tänk att få vara ett av dina hårstrån
Att få spraka av all din energi.

Tänk att få vara en del av din hud
Att få känna hur blodet strömar runt och ger dig näring.

Tänk att få vara din famn
Att få stråla ut all din värme till omvärlden.

Tänk att få vara en bit av ditt ben
Att få vara delaktig i varje rörelse,
Varje steg du tar.




Bunden vers av Ronja Helt
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 14:24



Bookmark and Share


  Hannah Norman
Älskar denna!
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ronja Helt