Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Aska
Minnen av något som fallit sönder

Mjukt som sammet
Som läppars sista kärleksfulla viskning
Som fingertoppar som leker i vackra hårtestar

Svart som natten
Som märken efter sedan länge raderade råd från en tavelkrita
Som ridån som aldrig hann avslöja sin hemlighet

Lätt som fågelfjädrar
Som barnets liv när det lärt sig cykla
Som att fortsätta gå när man anlänt till en återvändsgränd.




Fri vers av Ronja Helt
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja Helt