Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helt kort

Jag gillar inte egocentriska människor.
Inget tycks få stopp på deras fladdrande tungor.
Ju längre meningar utan andningsuppehåll, desto bättre.
De väger inte in sanning i det som sägs,
bara de får någon form av reaktion, helst till egen fördel.
Deras värderingar grupperas in i, för dagen de teman, där
de själva kan synliggöras.
Kaxighet för mig är när man har något vettigt att säga,
något av betydelse för alla inblandade, något som i sig
är värt att göra uppror mot. 




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 19:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda och kloka rader
som jag kan stämma in i
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP