Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, älskling, älskar du mig? I så fall- le!

Vi klär av oss nakna ibland
för värmen blir så mycket mer påtaglig då
Ibland klär vi av oss
trots att vi redan är nakna
säger några sluddriga ord om en kärlek
en sådan där som man aldrig tidigare fått känna på
innan vi lärde oss att
ibland kan vi klä av oss nakna
krypa upp i varandras famnar
och bara vara där.
Ibland är det allt som behövs för att orka,
några minuter av påtaglig värme,
några sluddriga ord
och ett leende i mungipan.
Ibland är allt vi behöver lite värme
lite naken ärlighet
några avklädda ord som trygga går in i varandras hamn för att aldrig lämna.
Ett par ord om att allt du är just nu
är vackert.

Du gör mig lycklig.




Fri vers av Edit Amanda Larsson
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 21:48



Bookmark and Share


  Fyrtorn
du skriver helt galet bra. sjukt bra!
2010-10-18

  Emmam
nej men fy vad fint :)
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Edit Amanda Larsson
Edit Amanda Larsson