Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död !

Död !
därutöver
ganska levande
blek man
i sina värsta år
hoppas
på en
förändring
inom den närmaste
tiden
och söker andra levande lik
att umgås med
gärna i mörka rum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-11-26 17:45



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Utmärkt! Svart och ändå inte... ironi när det är som bäst
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan