Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt av låtsaskärlek

Vi hade knappt fått nåt sagt
Jag ville ha kroppskontakt
Du ville inte ligga,
men du ville hångla, tack
Det var rätt soft, som sagt
Våran korta natt
Du sov hos mig,
men du sov inte på soffan, tack

Jag vaknar upp med dig
Med värsta bakfyllan
Du vaknar upp med mig
Snart är vi avskilda
Det kändes bra för mig
Vi ville ha vår grej
En natt av låtsaskärlek
utan att nån skadar sig




Fri vers (Spoken word/Slam) av iash
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iash