Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

agression

Ett slag mot min kind.
Du har verkligen lyckats.
Var det din mening att pricka min pulsåder, skära sönder mig inifrån och ut så - Grattis!
Du vann på hästarna!
Och Keno, och alltdetdär.
En trisslott också... hur mycket vann du?
Skitsamma,
men

jag
HATAR




dej.



och

jag älskar


DEJ.




Fri vers av vilija
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-11-26 19:51



Bookmark and Share


    vilsen
och jag älskar dig . . . skitbra skrivet älskade unge !
2005-11-27

    livräddaren
som sagt kärlek pch hat går hand i hand...bra gumman!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

vilija