Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kul ju [forget it]

kanske




eller mja...

[aldrig]

en annan gång
fast
ändå

varför inte?


[nej]

nej
nej


helt blåst eller?



[jag vill inte]

okej gör det!

[jävla mansgris]

jo, jag hade kul i lördags, skitkul hade jag!

[fan]

när gör vi om det?

[GLÖM DET]


imorgon?
så snabbt?
vad roligt!

jag längtar


[helvete]




Fri vers av vilija
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-01-27 18:47



Bookmark and Share


    livräddaren
jobbig känsla!men you rock my world!
2006-01-27

    vilsen
JAG FINNS HÄR FÖR DIG, ALLTID !
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

vilija