Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN TANKE


Två sidor


Det onda är bara den mörka sidan
av det som är goda.

Det är bara inte alla kan hitta vägen till ljuset.

8.10.10




Övriga genrer (Aforism) av Julianna Strandberg VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-09 10:48



Bookmark and Share


  aol
bara så sant, bra skriftat,
2010-10-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Julianna!

Värt att fundera kring. Hälsar vännen Fredrik
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP