Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En reflektion efter att ha sett Edward Scissorhands




Maskiner

Det instängda livet
skriker förtvivlat.
Maskiner utan hopp
gråter non-stop.
Alla bär masker -
döljer sina laster.

Kontraster bakom varje flin,
då ledmotiv spelas på violin.
Det han är görs till åtlöje,
när smärtan är deras nöje.
De blir maskiner utan gränser,
när han visar sina känslor.

Ombytta roller;
Förlorade kontroller.
De är nakna, sterila utan kläder
i ett vackert, ihärdigt snöoväder.
Allt fattas när ingen saknar -
då när de icke-levande vaknar.




Fri vers av ve rånica
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 09:46



Bookmark and Share


  Julio VIP
bra skrivet.
härliga rimord^^
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

ve rånica
ve rånica