Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd asfalt

Det hördes en suck
mitt i allt snack
inga löv
fanns kvar att falla
men marken
var redo
för nya
dunsar
och med största vana
tar den emot smällarna

Röd asfalt






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger
Publicerad 2005-11-27 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan