Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändo ?

Om man går in i en återvändsgränd
kan man återvända då

Om man krossar en spegel
när man redan
har haft sju års olycka
vill man då må dåligt

Om man
kastar sig ut för ett stup
är man då redo för döden
eller ångrar man sig
på vägen ner

Varför gör
vi så här

Jag vill krama ur
det sista jag kan av varje ögonblick
känna vad som känns
på riktigt
och andas
i rätt miljö




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 165 gånger
Publicerad 2005-11-27 03:49



Bookmark and Share


  rebecca d
Om man
kastar sig ut för ett stup
är man då redo för döden
eller ångrar man sig
på vägen ner

det har jag fakttiskt också funderat över. Roligt att läsa det mitt i endikt. Också en funderare
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan