Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trillingarna i svart

Ångest.
Svarta hål.
Sluta upp med dina försök
att sluka mig.

Minnen,
ni är av det förflutna.
Ni är färdig upplevda.
Sluta pocka
efter mer uppmärksamhet.

Smärta,
du är inte
av denna värld.
Jag behöver inte dig,
sluta gör dig påmind.

Värdelöshet,
du tillhör inte mig.
Du har ingen ägare.
Ingen förtjänar dig.

De tre trillingarna i svart.
Ångest, smärta och värdelöshet.
Mäktiga i sin list att
nästla sig in i varje vrå
av vårt medvetande.




Fri vers av Miranda Hodgins
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Hodgins