Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert

Fulhet
på rätt
plats
är
jäkligt vackert




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-11-27 11:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Visst är det!Och det fula ger livet mer perspektvi på tillvaron - tur att det finns...
2005-11-27

  Propella
*skrattar* Det har du banne mig rätt i!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan