Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 

 

 




Sparlåga

 

 Sjön ligger öppen och färgad av höst,
jag stjäl vad jag kan och visar mig öppet

Det är inte svårt att vara här
men det är svårt att gå

Det finns fler gränser än ett vattenbryn



Nu

faller

ett

löv



Det säger något om tiden
och jag önskar mer
eller mindre
av allt

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-12 11:47



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Vackert och fint beskrivet :-)
2010-10-20

  anits VIP
Berörande tänkvärda rader
2010-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Eftertänksamhetens årstid.
2010-10-12

  Catharina Edin VIP
Givande användning av formen! med ett fint innehåll, dessutom -
2010-10-12

    ej medlem längre
snyggt!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP