Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA TIERP ÄR VÄRRE

i sandviken är det svårt

att andas fritt

det är väl som i new york

om man är britt

här är jag en främling och

ska så förbli

en flyktig besökare

som drar förbi

i sandviken finns en

märklig atmosfär

och jag skulle aldrig kunna

leva där

besynnerligt att en ort

kan kännas så

fast tierp värre

där är världen grå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-12 18:00



Bookmark and Share


  Fenomena
haha! underbart :)
2010-10-13

  anits VIP
Sågmyra
2010-10-12

    ej medlem längre
Norrskedika...
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP