Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststyrka

När jag först såg dig
var det första som slog mig,
att du utan att veta det själv
var i stort behov av en varm kram
sen såg jag ditt inre förändras
till något magiskt
som aldrig kommer kunna beskrivas med ord




Fri vers av Mikael Larson
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Larson
Mikael Larson