Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlis


Det tummar vi på

och jag viker inte en tum

bara ännu ett flygplan

Beseglar på så sätt vårt löfte.




Fri vers av Tina-sol
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol