Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker

med endast ljuset ifrån skärmen
med mörker runt omkring
med "my immortal" på hög volym
så kommer jag ihåg det som var
det som inte borde finnas

sorgen sköljer sig över mig
liksom rädslan och förödelsen
när orden når mina ögon
som för så många år sedan blev skrivna
med samma händer som fortfarande är mina

ord jag försökte få ihop
för att försöka få uttryck för mina känslor
halvt skrivna, inte ännu avslutade texter
för att jag inte var värd att avsluta dem

det enda jag var värd, var att få ett slut




Fri vers av En dold röst.
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-14 22:43



Bookmark and Share


  entusiasm
berörande, vacker, men som du säger, ofärdig. Men det känns verkligen som att den ska vara ofärdig, det är vad som gör det fint.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

En dold röst.