Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget finns kvar

hårda strömmande ord
slag på slag i magen
fallet från där jag stod
jag hör bara andetagen

de tog allt jag hade från mig
de stal min enda vän
den enda tid jag hade med dig
hur skulle jag leva vidare sen?

min själ är ej längre vad den var
kommer jag någonsin bli mig själv
finns det något fint därinne kvar?
eller är där bara ångest och kvälj?

ofrivilligt men tvungen
de tvingade mig att bli vuxen
nu står jag här ensam och har
en enda fråga till er kvar

snälla säg
när var det man blev barn igen?




Fri vers av En dold röst.
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 10:35



Bookmark and Share


  entusiasm
underbart vacker!

"snälla säg
när var det man blev barn igen?"
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

En dold röst.