Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'This time round...' av the apache kid, uppmuntrade till kommentaren. Uttalandet kan verka självklart, litet i onödan uttryckt. Men se i så fall på alla uttryck för kärleken till livet, trots vi redan anar dess existens.


Kritik på en text (520) - Med andra ord





To get an underground movement you need a society wich will form such an underground. They need each other and can not exist in other terms.

Eller för att säga det med andra ord.

För att skapa en subkultur eller motståndsrörelse behövs ett samhälle som gärna föder en sådan motståndsrörelse.
De behöver, och kan inte existera utan, varandra.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 00:13



Bookmark and Share


  queenia
en självklarhet...med belysning av två duktiga skribenter...
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP