Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland slår det en att mångt ock mycket i tillvaron syns vara försett med på en och samma gång både livrem och hängslen...


Något litet om tro (511)





Om nu en präst
generellt sett

tror om envar människa
att när hon pratar med sig själv

hon därmed egentligen
pratar med gud.

Om nu sagda prästs tro
är tillräckligt stark

varför då alls bry sig om
att försöka frälsa massorna?

Det borde väl ändå ligga
en som motsägelse i

att vilja gå över ån
efter vatten?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-15 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP