Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla


det blåser alldeles för kallt
och min jacka är alldeles för tunn

när jag går mot bussen

och trotts att min mascara snart är slut
och frosten färgat min näsa röd
ler busschuffören när jag stiger på..

..ibland behöver man någon annan
för att påminna att det fortfarande finns liv
på världens kallaste planet

ibland behöver man någon annan
för att bli påmind om
att det fortfarande finns värme kvar
i världens kallaste liv

och när bussen rusar förbi
en gamal kvinna, med en alldles för envis hund
under ett alldeles för stort paraply

börjar mina tår långsamt tina igen




Fri vers av dofta
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-11-27 20:43



Bookmark and Share


    livräddaren
redigt bra :) gött att du börjat skriva igen,var längesen nu!
2005-11-28

    vilsen
denhär var mäkta bra !!! mycket poetiskt, och djupt, om man tänker efter :)
2005-11-28

    entillsomdu
denna gillar jag
2005-11-27

  Neal
Bra!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta