Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr kyckling

Jag sluter mina läppar
och låter det bli
osagt
allt medans
bruset från
min ångest
bränner min
stolthet

Jag herr kyckling
har drabbats av en inre salmonella
som aldrig kommer ut

Här kan du satsa
pengar på
vilken rond du vill
helt skattefritt
( kronofogden ger sig inte in bland tarmsystem och hjärtproblem )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger
Publicerad 2005-11-27 20:48



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
En inre salmonella!! Genialiskt! Ha ha ha...
2005-11-27

  Neal
#Jag herr kyckling
har drabbats av en inre salmonella
som aldrig kommer ut#

Så bra!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan