Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän som alltid funnits där


det finns människor på jorden som aldrig får gå under <3

vi har olika intressen och mål,
men ändå så står vi varandra så nära.
Men tänk om det kommer en dag då du mig inte längre tål,
inte vill låta dig längre mina problem bära.

Vi har känt varandra sen vi var fyra år,
kommer ihåg flera minnen som vi haft tillsammans.
När du skaffa tjej fick mitt hjärta ett sår,
att ditt hjärta nu var någon annans.

Men du kom tillbaka till mig,
nått som andra aldrig skulle ha gjort.
Tänk att det finns såna som du,
det hade jag aldrig före dig ha trott.

Att det finns en sån underbar människa som du,
gör mitt liv enklare att leva.
låt oss göra nått bra av det nu,
så vi inte blir i livet sen.

Detta blev en dålig rim-dikt,
men den betyder så mycket för mig och han.
Kanske blir den rolig att läsa på lång sikt,
för att veta att jag och han kan.




Fri vers av evelinafrank
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-10-15 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

evelinafrank
evelinafrank