Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

 

Rör vid solen,
gör det nu människa

Bränn dig, mig,
blunda smärtan bort



Människa

Gör något


 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-19 00:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett rop av vanmakt och stödsökning. Denna biter hårt och den är svart.
2011-02-21

  Hans Christian
Vet inte varför men denna dikt tog tag i mig ordentligt, tack! :o)
2011-02-19

  Larz Gustafsson VIP
I dag känns det som om jag skulle vilja vara väldigt nära solen...
Inte så nära som Ikaros i sagan dock. Vi vet ju hur det gick...
Jag tror att rättfärdighetens sol, som det talas om hos profeten Malaki, ska till om den inre smärtan ska kunna brännas bort ordentligt.
2011-02-19

  M.A.J.R
Tackar igen =) Denna dikt är bra skriven ^^
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP