Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprit och äktenskap

Han föll
och frun behöll lugnet
det var ju inte första gången
och förmodligen inte sista

På en
stol
satt han kraftigt neråtlutad
resten av kvällen
men
gravitationens lagar
höll honom kvar


Bandet spelade
hooked on a feeling
och frun hon dansade
med glädje

Tänk
vad lite sprit kan
göra




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-11-27 21:41



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Jag gillar din cynism på slutet där, mycket läsvärd dikt, så enkel men skänker stor glädje åt läsaren.
2005-11-29

  Propella
Du är så jäkla duktig. Mer finns inte att säga.
2005-11-28

  sol
exakt!..och världen gick på sne så rätt med hela flodhästen i vardagsrummet. snyggt!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan