Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag medger att texten är skriven i affekt, men även det är känslor Toarullen på väggen, visar att eftersom väggen bakom är av klinkers, 'papperet' att torka sig med är kliniskt rent...


Modern sjukhusvård i en tänkt framtid




Om jag bara hade bättre minne för röster och dessutom vore kirurg.

Om jag fick den personen jag haft kontakt med som support, till operation så kunde jag be dem trycka på olika knappar så de kunde välja rätt själva.

När patienten ifråga ligger där på operationsbordet ger man den en knapptelefon för att välja rätt.

tryck ett för gallsten, tryck två för blindtarmen, tryck tre för levern, tryck fyra för hjärtat, tryck fem för hjärnan, tryck sex för underlivet...

tryck ett för mera information, tryck två för bara operation, tryck tre för även efterkommande observation...

och så vidare i ungefär en till två timmars tid, det är ju många som ringer nu...

tuut, ja nu kom du fram till en verklig person att tala med.

Jaså, benröta. Nej, då är det inte mitt bord...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-17 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP