Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst 2010.


Lyft mitt hår,
andas din vinterimma
i min nacke
tills rimfrosten reser alla fjun

Lyft mig från marken
och visa mig hur löven prasslar
då vi landar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-17 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol