Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda lysrör

döda lysrör ovanför biljardbord

staket runt sovande fotbollsplan

skog med blödande sommardröm

det våta träet under ryggen





verkligheten har cyklat ikapp oss




Fri vers (Fri form) av lola rose
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lola rose