Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

att gråta så att luften tar slut
gråten fyller ögonen
det finns inget stopp
jag är aldrig stark
ger upp direkt något tar emot
skyller min rädsla på andra
snart är det jag som förlorar




Fri vers av Es
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-18 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Es