Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja riktning

Det är svårt att välja riktning i livet, vad vill jag få ut av all den tid jag har framför mig? Man börjar tänka, när närstående går bort, att man inte lever föralltid. Det finns alltid ett slut på det man har påbörjat. Livet är långt, men för kort för vissa. Jag brukar tänka att du är solen, molnen, vinden och skuggan. Du är allt jag alltid ser, men du finns inte kvar. Att kalla det för saknad är en underdrift.




Fri vers av Es
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-02 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Es