Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar sommaren. ändå.


sommaren och tiden går för snabbt

Det var en sommar
vi lekte Indianer i vassen
badade i en uppblåsbar pool
ramlade i ett nässelsnår
knottror över solbrända ben

underbart går alltför snabbt

Det var en sommar
Bak på grannens moppe
Solblekt hår i vinden
Körde till sjön, badade näck
Frysandes och fnittrandes

lyckorus tar slut för snabbt

Det var en sommar
Och jag hittade
mig själv i utkanten på en brygga
i en pojkes famn
en varm sommarnatt


men natten blev kall


sommaren går snabbt
alldeles för snabbt




Fri vers av Den outtalade
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-18 18:58



Bookmark and Share


  Åfgar Johans Ån
Fint skrivet! Kan verkligen relatera till den här synen av sommaren.
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade