Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som väntar på något gott

Raring
förlåt
men inte ens jag
kan ljuga någon rätt upp i ansiktet

Och du älskade ju mig
Sa du ju
Och ni skulle göra slut
Sa du ju
Varför vänta?

- Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.
HA!
Säg det till chilenarna i gruvan bara.

Du förstår väl
Att det blir bättre såhär
För vår skull

Ni passade ändå inte ihop

Och hon var inte din typ. För hon var en fin flicka. Och hon vacker och hon var snäll och omtänksam.
Hon var för bra för dig. Det visste du hela tiden. Men det gör ju inget nu.

Nu är det fritt spelrum för oss.
Sätt i en krona
Jag väntar på jackpott




Fri vers av Den outtalade
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade