Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnlögner

i varje droppe regn
återspeglas en liten del av världen
så som den tedde sig
just när droppen föll

på så vis bär varje droppe regn
en liten lögn inom sig
en projicerad verklighet
men ändå inget annat än vatten
som är regnets själ




Fri vers av D.F Nygård
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-19 10:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
i varje räknad sekund har redan då, det förflutna infunnit sig

regndroppar ljuger inte om vem/vilka de är, då de aldrig har utgett sig för att vara något annat än just regndroppar
men jag gillar dina regnlögner du skriver om... faller väl in och vattnar tankarna uppfriskande igen
2010-10-19
  > Nästa text
< Föregående

D.F Nygård