Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller

jag faller i natten
genom kastanjeträdets nakna grenar
mot det fasta där nere
och barnens ögon tindrar




Fri vers av D.F Nygård
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-07 21:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tindrar in

tar tag om
och gullas med
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

D.F Nygård