Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska vi ut i skogen och titta på löven som faller och låta våra kläder falla i samma takt?


Regniga tankar och allt där omkring

"För dig kommer jag göra allt, för jag älskar dig"
Två dagar senare och ett ordkrig där i mellan och vi har upphört existera.
För vad betyder egentligen allting vi sagt när hjärtan slår i otakt?
Hur ska man kunna lova något när ingen klara av att uppfylla det?
Jag vet att jag hade kunnat göra allt för dig men vad hjälper det när det bara var jag som kämpade. Hur ska du kunna vinna ett hjärta som redan stängt för höst?




Fri vers av FourSeasons
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FourSeasons
FourSeasons