Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyfikenhetens dragningskraft

hur kan det komma sig
att jag kan vara så nyfiken
på just dig.
jag vet inte vem du är,
vem du har varit,
vem du kommer bli.
men jag vill veta,
jag vill höra av dig, jag vill höra av mig,
jag vill så mycket, men gör så lite.
hur kommer det sig?
snälla, stilla min nyfikenhet.




Fri vers av Anna Captain.
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 17:44



Bookmark and Share


    kivu
Spännande! Bra känsla.
2010-11-05

  Lars E Jönsson
ja du så känner nog alla ibland...........du kan ju skriva
2010-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Captain.