Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fred.se ?

Ät så
att ni
blir tjocka
och feta
om morgondagen
kan vi inget
veta

Ät så
att ni
blir
tjocka
och feta
om man vill föda
fram ett
barn så
räcker
det blott
ej att bara
streta

Ät så
att ni
blir tjocka
och feta
ännu lever
nazizmen
kvar
( och ja det har
hänt pucko ! )

Ät så att ni blir tjocka och feta
the biggest loser
har ett mellanamn
det är
anorexia
och hon dog
igår

Ät så
att
ni blir
tjocka
och feta
ge dom mellanmulliga
en chans
när dom bjuder upp
till dans

Ät
broder och syster
kriget lurar runt
knuten
och då är det svårt
att få
en matkasse
hemkörd

Fred
går
dock inte
att
beställa
via internet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-21 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan