Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För idag är det INTERNATIONELLA CAPSLOCKDAGEN YEAH!


ODE TILL CAPSLOCK

ÅH, KÄRA CAPSLOCK
DIN BOKSTAVSUPPGRADERING
BORGAR FÖR KULTURKROCK
OCH FORUMSUSPENDERING
DÅ VISSA SER MED HÖGAKT
NÄR DU UTPLÅNAR GEMENER
VILL ANDRA TA TILL NÖDSLAKT
OCH TILLKALLA ARMÉER




Fri vers av Ronny Turesson
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Turesson
Ronny Turesson