Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anagrampoesi.


Starlike Solemn Thing

This skeletal morning
Men kill other giants
Hide faceless, entwined
With lessened defiance

Thru' numbing perusals
Sing, blurt superhuman
Do sanctums demean
And modest acumen

If vow overrefine
In view of forever
Hew heartsomely riven
While others may never




Fri vers av Ronny Turesson
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-05-05 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronny Turesson
Ronny Turesson