Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststorm

Bryter
explosivt
muren mellan
liv och död -

strömmar blod och hav
över berg och land-

händer sträcks mot händer




Fri vers av vera gade VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 16:57

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
fann idag en dikt av engelsmannen J.E. Flecker -död 1915:
...då hörde de av fågelns röst,
att här var dödens dunkla land,
och någon sträckte ut sin hand
ch drog en broder till sitt bröst
(Erik Blomberg)
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP