Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsdjup

Höghusplaner.
Avtryck i sakernas natur.

Livet i frågor.
Rispande in verklighet.

En näktergal flyger.
I slutet av förlorade år.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-22 17:17



Bookmark and Share


  Vingklippt Fågel
Gillade sista två raderna starkt, en avslutning som lämnar en känsla av just det: Avslut. Bra!
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP