Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ill do it for me and us baby


responsibility

responsibility

is a strong word

its a strong meaning

but

ill brake my bad habit

ill do it for me

for us

ill do it for our love

i love you

ill do it for us

i love you

ill take a responsibility for my love for us

for you

<3




Fri vers (Fri form) av im_yours
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

im_yours
im_yours