Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker jaga bort dina dåliga dagar.



Försöker jaga bort dina dåliga dagar
som om jag vore rädd
att de ska stanna

Rädd att de ska ta överhand
färgas dominanta.

Skulle jag då få stå där med skammen
av att inte ha kunnat älska dig
fullt ut?




Fri vers av Tina-sol
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-24 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol